Info-sivu

KARTTULAN RHY:n HALLITUKSEN PÄÄTÖS 21.11.2013

JOS HIRVENRUHO PÄÄTYY JOSTAIN SYYSTÄ, ESIM. KOLARIN VUOKSI RHY:lle, MYYDÄÄN RUHO KOKONAISENA YHDELLE OSTAJALLE. OSTAJANA VOI OLLA YKSI HENKILÖ TAI USEAMMAN HENKILÖN KIMPPA. ILMOITA HALUKKUUTESI TOIMINNANOHJAAJALLE SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESEEN karttula@rhy.riista.fi

HIRVI HUUTOKAUPATAAN ILMOITTAUTUNEIDEN KESKEN. MYYJÄ PÄÄTTÄÄ POHJAHINNAN.

TOIMINNANOHJAAJA ILMOITTAA HUUTOKAUPASTA SÄHKÖPOSTITSE.

-----------------------------------------------

KYSY EKO-AIMS ASEJÄRJESTELMÄÄ TOIMINNANOHJAAJALTA

-----------------------------------------------

Karttulan riistanhoitoyhdistyksen alue on sama kuin entisen Karttulan kunnan alue aikoinaan oli. Alueella toimivia metsästysseuroja ja -seurueita on 14 kpl.

YLEISTÄ: Suomessa on 298 riistanhoitoyhdistystä. Riistanhoitoyhdistys on riistahallinnon paikallistason yksikkö, joka toimialue on yleensä yhden tai kahden kunnan alue. Riistanhoitoyhdistysten toiminta rahoitetaan pääasiassa metsästäjiltä kerättävillä riistanhoitomaksuvaroilla. Riistanhoitoyhdistyksen käytännön toimintaa hoitaa toiminnanohjaaja.